Projectbeheersing

Amventure biedt projectcontrol-as-a-service, een modulair pakket van projectbeheersing inclusief projectcontrol, projectadministratie, projectplanning, document management en project risico management. U kiest de modules die u wilt uitbesteden en betaalt een vast bedrag per maand gedurende de looptijd van het project.

Door projectbeheersing op deze manier uit te besteden integreert u automatisch de beheersing rond geld, tijd en risico. De kans op succesvolle afronding van uw projecten binnen budget en planning neemt daardoor sterk toe. Gedurende de looptijd van een project werken we met dezelfde mensen om verstoringen en verlies van kennis te voorkomen.

Wij zijn veelal voor een langere tijd betrokken bij onze klanten, zodat we goed bekend zijn met de medewerkers, cultuur, processen en systemen. Hierdoor werken we snel en efficiƫnt en zijn we in staat om de lessen van oude projecten mee te nemen naar nieuwe projecten.

Uiteraard kunnen we u ook van dienst zijn als u behoefte heeft aan een projectbeheerser of projectcontroller op basis van detachering.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Remco Schrijver via 0653-525214 of info@amventure.nl

Share This