Startup Academy

Steeds meer mensen hebben de ambitie om een eigen bedrijf te beginnen. Amventure ondersteunt ondernemende mensen al vele jaren bij het opstarten. We kunnen:

  • een ondernemingsplan voor je schrijven
  • je administratie verzorgen
  • de algemene voorwaarden voor je opstellen
  • een webwinkel voor je ontwikkelen en beheren

 

Ondernemingsplan

Een helder en compleet ondernemingsplan legt de basis voor een eigen bedrijf. Je hebt het nodig voor het aanvragen van een starterslening, banklening, UWV, Qredits, crowdfunding of subsidie. Amventure is een financieel adviesbureau en we ondersteunen startende ondernemers al vele jaren bij het schrijven van hun ondernemingsplannen.

Wij schrijven een compleet ondernemingsplan voor jouw bedrijf voor een vast bedrag van €399 (bestel online). Het is ook mogelijk dat wij alleen het financiële deel van je ondernemingsplan uitwerken voor €199 (bestel online).

Als wij na het starten van je bedrijf je administratie gaan verzorgen ontvang je dit bedrag volledig retour en is je ondernemingsplan dus gratis.

We nemen de inhoud van je ondernemingsplan met je door. Dit kan op een persoonlijke afspraak in Rotterdam of via live chat en e-mail. Het schrijven van je ondernemingsplan duurt ongeveer 4 weken.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@amventure.nl, via de contact button op deze pagina of bel Remco Schrijver op 0653-525214.

 

Administratie

Veel ondernemers zien op tegen het voeren van een administratie. Juist daarom kunnen wij je administratie verzorgen zodat jij meer tijd overhoudt om te ondernemen. Iedere maand ontvang je een samenvatting van de belangrijkste cijfers zodat je weet hoe je bedrijf loopt.

De maandelijkse kosten hangen af van het werkpakket dat we voor je doen (zoals boekhouding, facturering, salaris, debiteurenbeheer, projecten) en het aantal transacties per maand.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@amventure.nl, via de contact button op deze pagina of bel met Remco Schrijver op 0653-525214.

 

Opstellen algemene voorwaarden

Het is van groot belang om als ondernemer heldere algemene voorwaarden op te stellen en deze te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Als je geen algemene voorwaarden hebt kunnen er namelijk juridische conflicten ontstaan met je klanten en je leveranciers met alle gevolgen van dien. Kortom, voorkomen is beter dan genezen. Wij kunnen de algemene voorwaarden voor jouw bedrijf opstellen voor een vast tarief van €149. Als wij je ook ondersteunen met je ondernemingsplan of je administratie betaal je slechts €99.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@amventure.nl, via de contact button op deze pagina of bel met Remco Schrijver op 0653-525214.

 

Webwinkel ontwikkelen en beheren

Amventure ontwikkelt en beheert webwinkels en webshops in WordPress en Woocommerce. Wij rekenen geen kosten voor het ontwikkelen van de webwinkel maar bieden ondernemers een aantrekkelijk abonnement van €59 per maand inclusief onderhoud, domeinnaam en hosting.

Je hoeft dus geen grote eenmalige investering te doen en je kunt je richten op het laten groeien van je bedrijf. We kunnen je webwinkel ontwikkelen in het Nederlands, Engels of iedere andere gewenste taal.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@amventure.nl , de contact button op deze website of bel Remco Schrijver op 0653-525214.

Share This