hulp-bij-eigen-bedrijf-starten

Hulp bij een eigen bedrijf starten

 

Het starten van een eigen bedrijf is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Amventure ondersteunt starters al jaren met de volgende diensten:

 

1. Ondernemingsplan laten schrijven

Een ondernemingsplan legt de basis voor jouw eigen bedrijf. Je hebt het nodig voor een banklening, subsidie, Qredits lening, investeerder of huurovereenkomst.

Amventure ondersteunt startende ondernemers bij het schrijven van hun ondernemingsplannen. Na een eerste kennismaking over jouw plannen nemen we een vragenlijst door met alle onderwerpen die aan de orde moeten komen in een ondernemingsplan. We bespreken dit online via Teams en daarna schrijven we een eerste versie van jouw ondernemingsplan. Je ontvangt deze voor commentaar en daarna ronden we jouw plan af. In totaal duurt het schrijven 3-4 weken.

De kosten bedragen € 495,- exclusief BTW.

 

2. Bedrijfsadministratie laten verzorgen

Een goede ondernemer heeft de administratie op orde. Niet alleen om de belastingdienst te vriend te houden maar met name om zelf een goed beeld te hebben hoe het gaat met het bedrijf. Zodat je op tijd bij kunt sturen en kansen kunt benutten. Amventure biedt een administratie pakket aan voor starters waarbij je altijd een actueel beeld hebt van je financiën. Een hele zorg minder zodat jij je aandacht kunt besteden aan je klanten en je bedrijf.

Vanaf €145,- excl. BTW per maand.

 

3. Subsidies vinden en aanvragen

Er bestaan in Nederland diverse subsidieregelingen voor innovatie en ondernemerschap. Amventure ondersteunt bij het vinden van de juiste subsidieregelingen en het schrijven van de subsidieaanvraag, tussentijdse voortgangsrapportages en eindverantwoording. Deze financiële ondersteuning vergroot de kans op een succesvolle start van jouw bedrijf.

De kosten bedragen €60,- excl. BTW per uur.

 

4. Inschrijven op aanbestedingen

Voor sommige branches kan de overheid een interessante klant zijn. De overheid zet het merendeel van haar opdrachten via een aanbesteding in de markt. Het inschrijven op deze aanbestedingen is een vak apart. Amventure helpt je met het vinden van kansrijke aanbestedingen en bij het schrijven van jouw aanbieding.

De kosten bedragen €60,- excl. BTW per uur.

 

5. Website en webshop ontwikkelen

Voor startende ondernemers is het van belang om snel een eigen website of webshop in de lucht te hebben. Op deze manier kunnen banken, financiers en potentiële klanten namelijk snel zien dat je een serieuze starter bent. Amventure kan deze website of webshop voor jou ontwikkelen in WordPress. Je betaalt geen eenmalige kosten maar een vast bedrag per maand. Wij kunnen ook het onderhoud en het content management voor jouw bedrijf verzorgen.

De kosten bedragen €95,- excl. BTW per maand voor een website en €125,- excl. BTW per maand voor een webshop inclusief domeinnaam en webhosting. Het tarief voor onderhoud en content management is €60,- per uur excl. BTW.

 

Voor meer informatie en bestellingen kun je contact opnemen met Remco Schrijver via info@amventure.nl of de contactbutton op deze pagina.

Share This