De voordelen van innovatie onderzoek

 

Europa bruist van de innovatie en nieuwe zakelijke ideeën in alle branches. U kunt deze innovaties gebruiken binnen uw eigen bedrijf. Bijvoorbeeld door agent te worden voor een innovatief product of dienst. Of door een licentie te nemen op een techniek om uw eigen producten een concurrentievoordeel te geven.

Wij onderzoeken onder andere de volgende branches: IT, mobiliteit, bouw, landbouw, energie, gezondheidszorg, robotica, kunstmatige intelligentie, circulaire economie en sociaal ondernemen.

Amventure helpt u om de beste zakelijke ideeën voor uw bedrijf te vinden. Wij zijn een Nederlands adviesbureau en verzorgen internationaal innovatie onderzoek voor onze klanten. Op basis van uw wensen zoeken wij wereldwijd naar innovaties die interessant zijn voor uw bedrijf. U ontvangt de uitkomsten van ons onderzoek en we kunnen deze ook bespreken via MS Teams om te brainstormen over onze uitkomsten en de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Voor startende ondernemers die nog op zoek zijn naar een idee voor hun bedrijf bieden we een aantrekkelijk abonnement aan. Voor €79,- per maand ontvangt u de uitkomsten van ons innovatie onderzoek. Dit abonnement is inclusief een maandelijkse online meeting.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen met Remco Schrijver via info@amventure.nl of via de contact button op deze pagina.

Share This