aanbestedingen-bid-management-amventure

Professioneel inschrijven op aanbestedingen

 

U wilt inschrijven op een aanbesteding maar u heeft op dit moment onvoldoende capaciteit in huis. In dat geval kunnen wij u verder helpen.

Amventure levert professionele ondersteuning bij alle stappen van het aanbestedingsproces, waaronder:

  • zoeken van aanbestedingen die interessant zijn voor uw bedrijf (slechts €49 per maand)
  • samenvatten van de aanbesteding en beoordelen of inschrijven kansrijk is
  • opstellen en beheren van kostenmodellen zoals RAW
  • begeleiden bij het opstellen van de benodigde documenten
  • kwaliteitscontrole voor het indienen van de inschrijving

 

De markt voor overheidsopdrachten is voor veel bedrijven interessant. Het inschrijven op aanbestedingen is echter een vak apart. Een inschrijving moet formeel aan alle gestelde regels voldoen. Één verkeerd vinkje en uw inschrijving is afgekeurd. De bijlagen moeten helder en overtuigend beschrijven waarom uw bedrijf de beste aanbieding heeft. En u moet een prijs aanbieden die concurrerend is.

Wij leveren de kennis en ervaring om een kwalitatieve inschrijving op te stellen. Zodat u meer kans maakt in aanbestedingen en succesvol kunt zijn in de markt voor overheidsopdrachten. Wij gaan voor een langdurige relatie met uw bedrijf, wat hoe beter we uw bedrijf en producten kennen, hoe beter we een inschrijving kunnen maken.

Voor meer informatie of een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met Remco Schrijver via 0653-525214, de contactbutton op deze pagina of info@amventure.nl

Share This