ondernemingsplan-laten-schrijven

Ondernemingsplan laten schrijven

 

Amventure helpt startende ondernemers met het schrijven hun ondernemingsplan, het bouwen van een website en met hun administratie.

 

Ondernemingsplan light

Heb je een ondernemingsplan nodig voor het UWV of voor de huur van een bedrijfspand? Den heb je voldoende aan een beknopte versie van een ondernemingsplan. Voor een vast bedrag van €390 excl. BTW schrijven we dit voor je. Via e-mail sturen we de vragen over de belangrijkste onderwerpen. Zoals jouw producten en diensten, marketing, communicatie, organisatie en financiën. Wij verwerken dit en binnen 3-4 weken ontvang je het ondernemingsplan voor jouw nieuwe bedrijf.

 

Ondernemingsplan uitgebreid

Heb je een ondernemingsplan nodig voor een bank, investeerder of subsidie? Dan heb je een uitgebreider ondernemingsplan nodig. Voor een vast bedrag van €790 excl. BTW schrijven we dit voor je. Via e-mail sturen we je de vragen over de belangrijkste onderwerpen. In een persoonlijk gesprek nemen we vervolgens de onderwerpen met je door, zoals producten en diensten, marketing, communicatie, organisatie, juridisch en financiën. Wij verwerken dit en binnen 3-4 weken ontvang je het ondernemingsplan voor jouw nieuwe bedrijf.

 

WordPress website of webshop

Je ondernemingsplan wordt sneller goedgekeurd als je al een website voor jouw nieuwe bedrijf in de lucht hebt. Wij kunnen een eenvoudige website in WordPress maken voor jouw nieuwe bedrijf. In combinatie met een ondernemingsplan betaal je hiervoor slechts €150 excl. BTW voor de bouw van de website en de hosting in het eerste jaar. We kunnen ook de content beheren voor slechts €30 excl. BTW per uur. Het is ook mogelijk om je website uit te breiden met een webshop. Tarieven zijn op aanvraag.

 

Administratie

Je ondernemingsplan wordt ook sneller goedgekeurd als je de administratie van jouw nieuwe bedrijf professioneel laat verzorgen. Wij kunnen dit voor je doen. De kosten hangen af van de werkzaamheden zoals boekhouding, BTW aangifte, loonadministratie, projectadministratie en dergelijke.

 

Voor meer informatie en bestellingen kun je contact opnemen met Remco Schrijver via info@amventure.nl of via de contact button op deze pagina.

Share This