aanbestedingen-bid-management-amventure

Subsidies voor bedrijven aanvragen

 

Er bestaan in Nederland veel verschillende subsidies voor bedrijven. Het zoeken, aanvragen en verantwoorden van een subsidie is echter wel een vak apart. Daarom ondersteunen wij bedrijven en non-profits bij het het vinden van de juiste subsidies. Daarna kunnen we u ondersteunen bij het schrijven van uw projectplan en subsidieaanvraag. In diverse gesprekken via telefoon of video conferencing bespreken we de inhoud van uw aanvraag en de financiële onderbouwing. U ontvangt een concept versie die we doornemen en na de laatste aanpassingen is uw aanvraag klaar om in te dienen.

In subsidieregelingen voor bedrijven is er altijd sprake van een verantwoording van de resultaten en de financiën. Als deze verantwoording niet, of niet correct, plaatsvindt loopt u kans om de ontvangen subsidie terug te moeten betalen. Daarom ondersteunen wij u ook bij het opzetten van de projectadministratie en bij het opstellen en schrijven van tussentijdse rapportages en de eindverantwoording.

Voor meer informatie en bestellingen kunt u contact opnemen met Remco Schrijver via 0653-525214, info@amventure.nl of de contact button op deze pagina.

 

Share This