Amventure-Projectbeheersing-Projectcontrol

RISMAN Project Risico Management

 

Een projectrisico is een onverwachte gebeurtenis die de projectdoelstellingen in gevaar kan brengen. Het doel van RISMAN project risico management is om deze gebeurtenissen vooraf te identificeren en maatregelen te nemen om te voorkomen dat ze plaatsvinden. Of het verminderen van de mogelijke gevolgen voor het project als een gebeurtenis toch plaatsvindt.

Amventure is specialist op het gebied van integrale projectbeheersing. Wij bieden een RISMAN project risico management abonnement voor een vast bedrag per maand inclusief:

  • live risicosessie bij de start van een nieuw project met het hele projectteam
  • opstellen risicodossier met risico’s, impact en beheersmaatregelen
  • advies over beheersmaatregelen op basis van vergelijkbare projecten
  • online actualisatie van de risico’s en beheersmaatregelen met de risico eigenaren
  • risico rapportage inclusief risico trend analyse
  • lessons learned analyse

 

Ons RISMAN basis abonnement bestaat uit twee live risico sessies per jaar met uw projectteam en onze senior risico adviseur. In deze sessies identificeren we de belangrijkste projectrisico’s en werken we de beheersmaatregelen uit. Daarna actualiseren we maandelijks online de risico’s en de beheersmaatregelen met de actiehouders. We bieden dit RISMAN abonnement aan voor €895,- excl. BTW per project per maand.

Daarnaast hebben we ook een RISMAN premium abonnement waarin onze risico adviseur online aansluit bij uw project team overleg. Hierdoor kunnen we actief meedenken met het identificeren en mitigeren van risico’s. De maandelijkse kosten van dit premium abonnement bedragen €1.495,- excl. BTW per maand. Dit is inclusief jaarlijks een dag gratis meezeilen in Zeeland waarin we dieper ingaan op risicogestuurd project management. Ook goed voor de teambuilding.

Naast risico management kunnen wij uw projecten ook ondersteunen op het gebied van integrale projectbeheersing inclusief project control, planning, document management en project kwaliteit management.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Remco Schrijver op 0653-525214, via info@amventure.nl or via de contact button op deze pagina.

 

Share This