Referenties

“Onze afdeling business administration, wat een shared service concept is naar onze bedrijven, moest op korte termijn een belangrijke ontwikkeling doormaken naar meer stabiliteit en kwaliteit. Er moest in drie tot vier maanden tijd een fundament weggezet worden, waarop doorontwikkeld kan worden naar een volwaardige service-organisatie. Ondanks dat de voorbereidingen intern hiervoor waren getroffen was de manier waarop Amventure de knelpunten analyseerde een bijzondere prestatie. Dit analytisch vermogen gecombineerd met daadkracht, prettige persoonlijkheid en oplossingsgerichtheid, maakt dat de organisatie met name zelf in staat is geweest om de drempel naar stabiliteit te nemen. Wat heel belangrijk is voor de eigen toekomstige ontwikkeling.”

Jelco van Nuenen, Financieel Directeur Vebego Personeelsdiensten

 

” Voor de Bestuursdienst van de gemeente Rotterdam heeft Remco Schrijver van Amventure een bedrijfsvoeringsonderzoek verricht en een drietal organisatie-eenheden financieel-administratief geïncorporeerd in de structuur van de Bestuursdienst. Hij werkt zelfstandig, kent snel de weg binnen de organisatie en weet de elementen van projectcontrol makkelijk te vertalen naar een nieuwe omgeving.

Dirk de Groot, hoofd begrotingszaken gemeente Rotterdam

 

” De kenmerkende stijl van Amventure is professioneel en zelfsturend. Ze weten in korte tijd in een complexe overheidsheidsorganisatie de juiste mensen en informatie te traceren. De uitkomsten komen in heldere en hapklare brokken beschikbaar voor het management. Fijne collega’s!.”

Ivo Weekenborg, directeur Economie OBR Rotterdam

Share This