tijdregistratie urenregistratie software

Urenregistratie software – Tijdregistratie software – Projectadministraties

 

Amventure is specialist op het gebied van tijdregistratie software en projectadministraties.

Wij verzorgen de implementatie, helpdesk, onderhoud en beheer van tijdregistratie software en urenregistratie software zoals Yoobi en Timechimp.

Door middel van een intake gesprek inventariseren we de eisen die uw organisatie stelt aan het systeem. Na implementatie verzorgen we de helpdesk voor uw personeel en passen we waar nodig het systeem aan om het verder te optimaliseren. Verder beheren we het systeem inclusief het toevoegen en verwijderen van medewerkers en het bijwerken van de tijdschrijf regels. Tenslotte kunnen we de benodigde rapportages verzorgen en bestanden voor uw administratie. Kortom, wij nemen de hele zorg voor de tijdregistratie van u over.

Indien gewenst kunnen wij ook andere delen van uw administratie verzorgen. Wij zorgen voor continuïteit en kwaliteit. Zodat u zich kunt richten op het succesvol realiseren van uw organisatie doelstellingen en projecten.

Wij werken online voor bedrijven en overheden in heel Nederland. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Remco Schrijver via 0653-525214, de contactbutton op deze pagina of info@amventure.nl

Share This