Manager Projectbeheersing en Programmabeheersing

 

Amventure is specialist op het gebied van projectbeheersing en programmabeheersing. Wij werken als interim manager projectbeheersing voor publieke organisaties en bedrijven. Daarnaast leveren we projectbeheersing als product inclusief projectcontrol, projectplanning en project risico management. De werkzaamheden worden uitgevoerd door één consultant zodat er automatisch integratie ontstaat in de beheersing van geld, tijd en risico. De kans op succesvolle afronding van uw projecten binnen budget en planning neemt daardoor sterk toe.

Wij garanderen inzet van dezelfde consultant gedurende de looptijd van een project om verstoringen en verlies van kennis te voorkomen. Wij zijn veelal voor een langere tijd betrokken bij onze klanten, zodat we goed bekend zijn met de medewerkers, cultuur, processen en systemen. Hierdoor werken we snel en efficiënt en zijn we in staat om de lessen van oude projecten mee te nemen naar nieuwe projecten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Remco Schrijver via 0653-525214, de contactbutton op deze pagina of info@amventure.nl

Share This