Amventure-Projectbeheersing-Projectcontrol

Risicomanager Projecten en Programma’s

 

Een projectrisico is een onverwachte gebeurtenis die de projectdoelstellingen in gevaar kan brengen. Het doel van RISMAN project risico management is om deze gebeurtenissen vooraf te identificeren en maatregelen te nemen om te voorkomen dat ze plaatsvinden. Of het verminderen van de mogelijke gevolgen voor het project als een gebeurtenis toch plaatsvindt.

Amventure is specialist op het gebied van integrale projectbeheersing en RISMAN project risico management. In onze visie is RISMAN project risico management meer dan alleen een lijstje met risico’s laten opstellen door de risicomanager. Het uiteindelijke doel is dat het gehele team risicogestuurd gaat werken en integraal gaat kijken naar de relaties tussen risico’s, planning, financiën, kwaliteit en veiligheid.

Als senior risicomanager kunnen uw projecten en programma’s ondersteunen met:

  • live risicosessie bij de start van een nieuw project met het hele projectteam
  • opstellen risicodossier met risico’s, impact en beheersmaatregelen
  • advies over beheersmaatregelen op basis van vergelijkbare projecten
  • online actualisatie van de risico’s en beheersmaatregelen met de risico eigenaren
  • risico rapportage inclusief risico trend analyse
  • lessons learned analyse
  • probabilistische planning analyse

 

Naast risico management kunnen wij uw projecten ook ondersteunen op het gebied van integrale projectbeheersing inclusief project control, planning, document management en project kwaliteit management.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Remco Schrijver op 0653-525214, via info@amventure.nl or via de contact button op deze pagina.

 

Share This