Relatics en projectbeheersing

 

Relatics is een webbased platform dat door projecten in de bouw, infra, energie en GWW wordt gebruikt voor eisen management en system engineering. Het bevrijdt het project van talloze spreadsheets en geïsoleerde applicaties. Hierdoor heeft Relatics bewezen projectbeheersing te verbeteren, projectrisico’s te verkleinen en faalkosten te verlagen. Relatics wordt gebruikt door overheden, aannemers en adviesbureaus voor gebouwen, wegen, bruggen, tunnels, spoorwegen, kanalen, dammen, havens, luchthavens en baggerwerken.

Amventure is specialist op het gebied van projectbeheersing en helpt organisaties bij de implementatie en het beheren van Relatics. Wij verzorgen ook de uitvoering van processen in Relatics zoals het KES klanteisen proces, opstellen van vraagspecificaties voor systeemeisen en processen, verificatie en validatie, risico management en nog veel meer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Remco Schrijver via 0653-525214, info@amventure.nl of via de contact button op deze pagina.

Share This