Integrale Projectbeheersing en Programmabeheersing

 

Amventure biedt uw organisatie integrale projectbeheersing en programmabeheersing inclusief project control, projectplanning en project risico management. Wij werken voor Rijkswaterstaat, TenneT, ProRail, waterschappen, provincies en gemeenten. Afhankelijk van uw wensen leveren wij de volgende diensten:

 

Senior manager projectbeheersing

Voor grote en complexe projecten leveren wij een senior manager projectbeheersing met meer dan 20 jaar ervaring in projecten en programma’s.

 

Integraal adviseur voor financiën, planning en risico

Voor middelgrote projecten leveren wij één consultant voor project control, planning en risico management. Door de inzet van één brede consultant is integrale projectbeheersing gemakkelijker te realiseren.

 

Projectbeheersing light

Voor kleinere projecten leveren we een dienst op basis van een abonnement waarbij een ervaren consultant de taken voor project control, planning en risico management uitvoert.

 

Door gebruik te maken van onze projectbeheersing diensten neemt de kans op succesvolle afronding van uw projecten binnen budget en planning sterk toe.

Wij garanderen inzet van dezelfde consultant gedurende de looptijd van een project om verstoringen en verlies van kennis te voorkomen. Wij zijn veelal voor een langere tijd betrokken bij onze klanten, zodat we goed bekend zijn met de medewerkers, cultuur, processen en systemen. Hierdoor werken we snel en efficiënt en zijn we in staat om de lessen van oude projecten mee te nemen naar nieuwe projecten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Remco Schrijver via 0653-525214, de contactbutton op deze pagina of info@amventure.nl

Share This