ondernemingsplan-laten-schrijven

Projectplan laten schrijven

 

Amventure helpt projectmanagers met het schrijven van hun projectplannen, project management plannen, programma plannen en voortgangsrapportages.

Als projectmanager heb je het vaak al druk genoeg met het organiseren van je team en het behalen van je doelstellingen binnen de mijlpalen van de planning. Het schrijven van documenten als projectplan, programmaplan of voortgangsrapportages komt daar nog eens bij als extra werk. Daarom kunnen wij je ondersteunen door dit schrijfwerk te verzorgen.

Door onze ruime ervaring met projectmanagement en projectbeheersing zijn we goed in staat om ons snel in te leven in projecten. Door middel van individuele gesprekken en/of één of meerdere groepssessies bespreken we alle onderwerpen die in het plan aan de orde moeten komen. We kunnen gebruik maken van onze eigen formats of van de formats die zijn voorgeschreven in jouw organisatie.

De kosten hangen af van de complexiteit van het project en de gewenste inhoud van het projectplan.

Na de start van je project kunnen we ondersteunen op het gebied van projectadministratie, planning, risico management en kwaliteit. We werken op basis van detachering en bieden ook aantrekkelijke integrale abonnementen met deze diensten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remco Schrijver via info@amventure.nl of via de contact button op deze pagina.

Share This