risman-project-risicomanagement-amventure-projectbeheersing

RISMAN Project Risico Management

 

Een projectrisico is een onverwachte gebeurtenis die de projectdoelstellingen in gevaar kan brengen. Het doel van RISMAN project risico management is om deze gebeurtenissen vooraf te identificeren en maatregelen te nemen om te voorkomen dat ze plaatsvinden. Of het verminderen van de mogelijke gevolgen voor het project als een gebeurtenis toch plaatsvindt.

Amventure is specialist op het gebied van projectbeheersing. Wij bieden RISMAN project risico management voor een vast bedrag per maand inclusief:

  • live risicosessie bij de start van een nieuw project met het hele projectteam
  • opstellen risicodossier met risico’s, impact en beheersmaatregelen
  • advies over beheersmaatregelen op basis van vergelijkbare projecten
  • actualisatie van de risico’s en beheersmaatregelen met risico eigenaren
  • risico rapportage inclusief risico trend analyse
  • lessons learned analyse
  • probabilistische planning op basis van risicodossier
  • probabilistische kostenraming op basis van risicodossier

 

Ons meest eenvoudige RISMAN light abonnement is zeer geschikt voor kleinere projecten. Het bestaat uit een fysieke risico sessie met het projectteam waarin de 10 belangrijkste projectrisico’s worden benoemd en uitgewerkt. Daarna actualiseren we ieder kwartaal de risico’s, scores en status van de beheersmaatregelen. We bieden het RISMAN light abonnement aan voor slechts €500,- excl. BTW per maand. Onze adviseur heeft ruim 20 jaar ervaring in project risico management.

Voor grotere projecten stellen we een RISMAN abonnement samen op basis van de complexiteit van het project en van uw behoeften. Daarnaast leveren wij ook integrale projectbeheersing inclusief projectcontrol, planning, risico management, systems engineering en project kwaliteit management.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Remco Schrijver op 0653-525214, via info@amventure.nl or via de contact button op deze pagina.

 

Share This