Een projectrisico is een onverwachte gebeurtenis die de projectdoelstellingen in gevaar kan brengen. Het doel van RISMAN project risicomanagement is om deze gebeurtenissen vooraf te identificeren en maatregelen te nemen om te voorkomen dat ze plaatsvinden. Of het verminderen van de mogelijke gevolgen voor het project als een gebeurtenis plaatsvindt.

Amventure is specialist op het gebied van projectbeheersing. Wij bieden een RISMAN project risicomanagement abonnement aan voor kleine en middelgrote projecten. Het abonnement bestaat uit:

  • live risicosessie bij de start van een nieuw project met het hele projectteam
  • opstellen risicodossier met risico’s, impact en beheersmaatregelen
  • advies over beheersmaatregelen op basis van vergelijkbare projecten
  • online actualisatie van de risico’s en beheersmaatregelen met risico eigenaren
  • risico rapportage
  • lessons learned analyse van het risico management voor andere projecten

 

De abonnementskosten zijn vanaf € 490,- per project per maand en zijn afhankelijk van de gewenste frequentie van actualisaties en rapportages.

Onze abonnementen bieden uw organisatie de mogelijkheid om op een betaalbare manier het risico management in uw projecten te professionaliseren. Want beter project risicomanagement vergroot de kans dat uw projecten op tijd en binnen budget worden uitgevoerd.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Remco Schrijver op 0653-525214, via info@amventure.nl or via de contact button op deze pagina.

 

Share This